Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling genomineerd om slechte kleding

Shownieuws

Gerard Joling is door Esquire genomineerd als slechtst geklede man van het jaar. De zanger en presentator moet het opnemen tegen onder meer Giel Beelen.

Gerard Joling is door mannenblad Esquire genomineerd als slechtst geklede man van het jaar. De zanger en presentator moet het opnemen tegen Giel Beelen, Harm Edens, Hans Kraay jr. en Jack Spijkerman. In de ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538 noemt Geer de nominatie een lachertje. "Ik moet er vreselijk om lachen. Er is geen hond die dat blad koopt. Ik wil niet lullig doen, maar degenen die dit organiseren kunnen mijn kleding niet betalen."

Ook snapt Joling niet waar Esquire de nominatie op baseert. "Op tv ben ik altijd vrij over de top gekleed. En in mijn privéleven loop ik nou eenmaal graag in een spijkerbroek."

Equire kiest dit jaar voor de tiende keer de best geklede man van het Jaar. De genomineerden zijn komiek Howard Komproe, schrijver Simon Vinkenoog, dj Don Diablo, interieurdesigner Erik Kusters en nieuwslezer Rik van de Westelaken.

Om het jubileum extra luister bij te zetten wordt dit jaar ook de best geklede onbekende man van het jaar gekozen. De winnaars in alle categorieën worden op 7 november bekendgemaakt. Vorig jaar ging acteur Thijs Römer er met de titel vandoor.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen