Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriendin Victor Reinier snel gehoord door justitie

Shownieuws

De vriendin van Victor Reinier is bij kennis en wordt snel gehoord door justitie. De 26-jarige Kim Petit viel begin deze maand uit een hotelraam.

De vriendin van acteur Victor Reinier is bij kennis en wordt zo snel mogelijk verhoord. Dat zegt persofficier van justitie Wim Smits woensdag. De 26-jarige Kim Petit raakte begin deze maand zwaargewond bij een val uit een hotelraam in Maastricht.

Justitie wacht met ondervragen op groen licht van het ziekenhuis. Omdat er maar twee personen bij het incident betrokken waren, het slachtoffer zelf en Reinier, is het van groot belang dat de versie van Petit aansluit bij die van haar vriend. Volgens de 44-jarige Reinier, die in scheiding zou liggen met zijn vrouw, wilde Petit zelfmoord plegen wegens liefdesperikelen. Eerder ontkende de acteur een affaire te hebben.

Justitie sluit geen enkel scenario uit als het gaat om de toedracht van het ongeluk. Volgens Smits zijn er drie mogelijkheden: Petit bevestigt de verklaring van Reinier, ze ontkent het, of ze herinnert zich niet wat er gebeurd is.

Petit en Reinier waren in Maastricht voor de opnamen van de politieserie Flikken Maastricht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen