Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Natasja Froger genomineerd voor Beau Monde Award

Shownieuws

Natasja Froger maakt kans op de Cover Girl Award van het tijdschrift Beau Monde. De winnares wordt op 11 oktober bekend tijdens de jaarlijkse Beau Monde Awards.

Natasja Froger maakt kans op de Cover Girl Award van het tijdschrift Beau Monde. De 42-jarige vrouw van zanger René strijdt tegen Yolanthe Cabau van Kasbergen en Bridget Maasland om de titel van mooiste Beau Monde Covermodel van het afgelopen jaar. De winnares wordt op 11 oktober bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse awardgala van het tijdschrift in het Amstel Hotel in Amsterdam.

Nicolette van Dam, Chantal Janzen en Renate Verbaan zijn genomineerd voor de Style Award, voor de stijlvolste glamourvrouw van Nederland. Paulien Huizinga, Jennifer Hoffman en Angela van Hulten gaan de strijd aan om de Make Over Award. Zij lieten zich voor Beau Monde veranderen in kopieën van respectievelijk Marlene Dietrich, Scarlett Johansson en Sharon Stone.

De genomineerden zijn gekozen door de redactie van Beau Monde, dat zichzelf het glamourblad van Nederland noemt. Lezeressen kunnen op de website van het blad stemmen op hun favoriet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen