Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Beckham uitgelachen door thuisfront

Shownieuws

Victoria Beckham wordt gek aangekeken door haar man en kroost als ze oefent voor haar aankomende wereldtoer. "David en de kinderen lachen me uit".

Victoria Beckham wordt gek aangekeken door haar man en kroost als ze oefent voor haar aankomende wereldtoer. "David en de kinderen lachen me uit als ik door het huis loop met mijn iPod op en mijn danspasjes repeteer", schreef ze woensdag op de website van de Spice Girls.

Toch kunnen Brooklyn (8), Romeo (5) en Cruz (2) niet wachten tot ze hun moeders optredens kunnen bewonderen. "Mijn jongens zijn zo enthousiast over de toer", jubelt de broodmagere zangeres. "Ze kunnen niet wachten en ik kijk er naar uit dat ze me op het podium kunnen zien. Ik hoop dat ik niet te emotioneel word als ik ze zie".

Tijdens de officiële repetities mogen alle kinderen van de vijf Spice Girls met elkaar spelen. De twee kindjes van Mel B, het dochtertje van Geri Halliwell en het pasgeboren zoontje van Emma Bunton worden samen met de drie jongens van Beckham in een crèche ondergebracht. "We hebben een plek waar ze allemaal rondhangen. Het is een Spice-crèche!"

Onlangs werd bekend dat de Spice Girls, na een pauze van zeven jaar, een reünietoer doen en een verzamelalbum presenteren. Op 2 december geven ze hun eerste concert in Vancouver. Daarna doen ze steden aan als Los Angeles, Las Vegas, Keulen en Madrid. De cd 'Greatest hits' kwam vorige week uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen