Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse begint Britse toer rommelig

Shownieuws

De Britse toer van Amy Winehouse is woensdag rommelig van start gegaan. Zo liet ze tijdens een lied haar microfoon vallen en liep ze vervolgens van het podium.

De Britse toer van Amy Winehouse is woensdag rommelig van start gegaan. Dat meldt de BBC donderdag. Na de arrestatie van haar man Blake Fielder-Civil afgelopen weekeinde was het onzeker of de eerste show in Birmingham zou doorgaan. Een bron verklaarde onlangs dat Amy 'een wrak' is nu haar geliefde in de cel zit. "Eén vriend wijkt niet van haar zijde om er zeker van te zijn dat ze zichzelf niets aandoet."

Tijdens het optreden droeg de 24-jarige zangeres het nummer 'Wake up alone' op aan haar man. Fielder-Civil zit in de cel wegens belemmering van de rechtsgang. Hij zou ernstig lichamelijk letsel aan een barman hebben toegebracht tijdens een knokpartij en het slachtoffer vervolgens ruim driehonderdduizend euro hebben aangeboden in de hoop dat hij zijn aanklacht zou intrekken. Hij moet zich op 23 november verantwoorden voor de rechter.

Winehouse bracht trouw enkele hits als 'Rehab', 'Back to black' en 'Tears dry on their own' ten gehore, maar volgens de BBC was het optreden een rommeltje. Zo liet ze tijdens een nummer haar microfoon vallen en liep ze vervolgens van het podium. Ook had Winehouse nog een boodschap voor het publiek: "Iedereen die mij uitjoelt moet maar wachten tot mijn man vrijkomt", zei ze. "En dat meen ik!"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen