Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dita von Teese pleit voor castratie

Shownieuws

Dita von Teese is te zien in een advertentie van het Amerikaanse Peta. Ze pleit voor het laten steriliseren en castreren van honden en katten.

Dita von Teese is in een kinky outfit te zien in een advertentie van het Amerikaanse People for the Ethical Treatment of Animals. Gehuld in een roze korset en lange visnetkousen pleit ze voor het laten steriliseren en castreren van honden en katten.

Koket poseert het 34-jarige model voor een schoolbord, terwijl ze een ouderwets schoolboekje ophoudt. Haar linkervoet rust tussen de benen van een gezeten man, die met tweedjasje en dikke bril voldoet aan het stereotype van de saaie schoolleraar. "Het is zo simpel als het ABC: Animal Birth Control", meldt de advertentie.

Met de campagne wil de dierenrechtenorganisatie mensen bewust maken van het gevolg van ongesteriliseerde huisdieren. "Bijna vier miljoen honden en katten worden jaarlijks in de Verenigde Staten afgemaakt, omdat er niet genoeg plek voor ze is", staat onderaan de advertentie. "Als je een hond of kat in je gezin wilt opnemen, haal er dan eentje uit een plaatselijk asiel."

Peta staat bekend om seksueel getinte campagnes. Supermodellen als Christy Turlington en Naomi Campbell poseerden in evakostuum voor de bekende 'I'd rather go naked than wear fur'-campagne. Onlangs werd een reclame van televisie verbannen waarin actrice Alicia Silverstone in haar blootje het vegetarisme aan de man brengt.

Von Teese is vooral bekend om haar klassieke verschijning. Met haar gitzwarte haren, witgepoederde huid en felrode lippen lijkt ze op een Amerikaanse pin-up uit de jaren veertig en vijftig. Als erotisch kunstenares baddert ze tijdens haar performances naakt in een groot martiniglas. Onlangs werd bekend dat ze zich voor twee jaar heeft verbonden aan het likeurmerk Cointreau.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen