Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Froukje de Both genomineerd voor Het Lelijk Ding

Shownieuws

Froukje de Both maakt in drie categorieën kans op Het Lelijk Ding. De prijs van Veronica Magazine eert de slechtste programma's en presentatoren van Nederland.

Froukje de Both maakt in drie categorieën kans op Het Lelijk Ding. Deze prijs is dit jaar door Veronica Magazine in het leven geroepen om de slechtste programma's en presentatoren van Nederland 'te eren'.

De Both is genomineerd in de categorie slechtste tv-presentatrice en het programma 'Wie wordt de man van Froukje' maakt kans op de prijs voor het slechtste tv-programma. Samen met haar collega Niels Hoogland van de radioshow Niels & Froukje, is ze ook nog genomineerd voor het slechtste radioprogramma.

In totaal worden er in zes categorieën prijzen uitgedeeld, voor de slechtste programma's, presentatoren en presentatrices op zowel radio als televisie. Belangstellenden kunnen op de site van Veronica Magazine hun stem uitbrengen op onder meer de Gouden Kooi, 6Pack, Robert Jensen, Piet Paulusma, Patty Brard, Yfke Sturm, Eddy Zoey, Mental Theo, Arbeidsvitaminen, Het Foute Uur, Isabelle Brinkman en Stacey Rookhuizen.

De winnaars van Het Lelijk Ding worden volgens Rens Muller, adjunct-hoofdredacteur van het omroepblad, 'hoogstwaarschijnlijk' in de eerste week van oktober overvallen met de prijs. "Dit is natuurlijk niet een prijs waar mensen voor komen opdraven. Dus dan gaan we maar naar hen toe." In de week van 16 oktober worden de winnaars vervolgens bekendgemaakt in het blad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen