Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Clooney weer op de been na motorongeluk

Shownieuws

George Clooney paradeert weer over de rode loper, slechts enkele dagen nadat hij bij een motorongeluk betrokken raakte. "Ik ben een beetje door elkaar geschud."

George Clooney paradeerde maandag weer over de rode loper, slechts enkele dagen nadat hij betrokken raakte bij een motorongeluk. "Ik ben een beetje door elkaar geschud", zei hij tegen een verslaggever van het Amerikaanse blad People.

Ook zijn vriendin Sarah Larson, die bij de filmster achterop de motor zat, straalde weer. Wel leunde de brunette op krukken, wegens een gebroken teen. Het blauwe oog dat de 28-jarige schone overhield aan de botsing met een auto in New York, was vakkundig weggewerkt met een laag make-up. "Het ziet eruit alsof ik haar een paar klappen heb gegeven", zei Clooney eerder in het Amerikaanse tv-programma Extra.

De 46-jarige acteur, die maandag de première van zijn film 'Michael Clayton' bijwoonde, hield aan het ongeluk een scheurtje in een rib en enkele schaafwonden over. "Ik kan absoluut niet gaan joggen of sprongen maken", gaf hij aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen