Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Advocaten Britney en Kevin in besloten bijeenkomst

Shownieuws

De advocaten van Britney Spears en Kevin Federline hebben elkaar achter gesloten deuren ontmoet. Dit had te maken met de voogdijzaak waarin ze verwikkeld zijn.

(Novum/AP) - De advocaten van Britney Spears en Kevin Federline hebben elkaar maandag achter gesloten deuren ontmoet. De raadsman van Spears bevestigde dat de bijeenkomst te maken had met de voogdijzaak waarin de voormalige echtelieden verwikkeld zijn.

Volgens de advocaat van Federline was de ontmoeting georganiseerd om 'bepaalde dingen te verduidelijken' naar aanleiding van een eerder besluit van de rechter. Hij wilde hier verder niet op ingaan.

Vorige week werd bekend dat de 25-jarige Spears zich op last van de rechter twee keer in de week moet laten testen op drugs- en alcoholgebruik. Ook moet ze acht uur in de week doorbrengen met een 'ouderschapscoach'. Deze bekijkt hoe de gevallen popprinses het er als moeder vanaf brengt.

Op 26 november is de eerste zitting in de voogdijstrijd tussen Spears en de 29-jarige Federline. Sinds zij in november uit elkaar gingen, delen ze de voogdij over de 2-jarige Sean Preston en de 1-jarige Jayden James. Maar Federline wil nu de volledige voogdij over de jongens omdat zijn ex te onverantwoordelijk zou zijn om hen op te voeden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen