Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Timberlake aan kop bij nominaties MTV Awards

Shownieuws

Justin Timberlake maakt kans op vier MTV Europe Music Awards. De zanger is onder meer genomineerd in de categorieën van beste soloartiest en urban act.

Justin Timberlake maakt kans op vier MTV Europe Music Awards, zo werd maandag bekendgemaakt. De Amerikaanse zanger is onder meer genomineerd in de categorieën van beste soloartiest en beste urban act.

Amy Winehouse, Avril Lavigne, Beyoncé, Nelly Furtado en Rihanna sleepten ieder drie nominaties in de wacht. Op 1 november wordt duidelijk wie met de meeste beeldjes naar huis gaat. Dan vindt in München het prijzengala plaats.

In de categorie van beste Nederlandse en Belgische act nemen Gabriel Rios, Goose, Opgezwolle, Tiësto en Within Temptation het tegen elkaar op.

Nieuw dit jaar is de New Sounds of Europe Award, waarvoor achttien veelbelovende artiesten uit verschillende Europese landen zijn genomineerd. De Nederlandse band Delain maakt kans op de onderscheiding. Uiteindelijk vertrekken drie acts naar de Duitse stad. De uiteindelijke winnaar mag tijdens het gala optreden.

Andere optredens worden verzorgd door Avril Lavigne en My Chemical Romance. Ook Mika en de Foo Fighters staan op het podium. De presentatie van de Europe Music Awards ligt in handen van rapper Snoop Dogg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen