Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Milla Jovovich populair in Amerikaanse biscoop

Shownieuws

De horrorfilm 'Resident evil: extinction' was dit weekeinde de bestbezochte film in Amerika. De film met Milla Jovovich bracht ruim 17 miljoen euro op.

(Novum/AP) - De horrorfilm 'Resident evil: extinction' was dit weekeinde de bestbezochte film in Amerika. De derde film in de 'Resident evil'-reeks met het acterende model Milla Jovovich bracht ruim 17 miljoen euro op, en belandde daarmee op de eerste plek van de Amerikaanse box office.

'Good luck Chuck' met Jessica Alba en Dane Cook debuteerde dit weekeinde met een omzet van ruim 16 miljoen euro. Daarmee belandde de film, over een man die vervloekt is waardoor vrouwen de man van hun leven tegenkomen nadat ze met hem naar bed zijn geweest, op de tweede plek van de lijst van films met de hoogste omzet. De nummer één van vorige week, 'The brave one' met Jodie Foster, zakte naar de derde plek.

In Nederland staat 'The Bourne ultimatum' voor de tweede week op rij bovenaan de box office. De actiefilm met Matt Damon bracht dit weekeinde 414 duizend euro in het laatje. De musicalfilm 'Hairspray' blijft op de tweede plek staan, met een weekendomzet van 135 duizend euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen