Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oasis brengt nieuwe single uit.

Shownieuws

Oasis brengt 21 oktober een nieuwe single uit. Het nummer 'Lord don't slow me down' kan dan via de officiële Oasis-website worden besteld.

Oasis brengt over een maand een nieuwe single uit. Het nummer 'Lord don't slow me down' verschijnt 21 oktober en is de titeltrack van de gelijknamige documentaire die de Britse band volgde tijdens hun wereldtoer in 2005 en 2006. Deze komt eind oktober uit.

Het liedje is alleen digitaal te verkrijgen en kan op de officiële Oasis-website van tevoren besteld worden in een bundel met live-opnamen van twee andere nummers, 'Don't look back in anger' en 'The meaning of soul'. Dit laatste nummer is ook los te verkrijgen en kan nu al besteld worden.

Een video van het nummer gaat 1 oktober in première op YouTube, dezelfde dag dat het voor het eerst op de radio te horen zal zijn.

In april maakte gitarist Noel Gallagher bekend dat het nieuwe album van Oasis nog even op zich zou laten wachten in verband met de zwangerschap van zijn vriendin Sara MacDonald. Zij beviel dit weekeinde van een zoon.

Het laatste album van Oasis, 'Dont believe the truth,' werd in 2005 uitgebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen