Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Presidentskandidaat Obama danst graag op Beyoncé

Shownieuws

Barack Obama is fan van Beyoncé. Dat zei de Democratische presidentskandidaat volgens de Amerikaanse nieuwszender CNN tijdens zijn campagne in de staat Iowa

Barack Obama is fan van Beyoncé. Dat heeft de Democratische presidentskandidaat volgens de Amerikaanse nieuwszender CNN gezegd tijdens zijn campagne in de staat Iowa. "Ik houd van muziek voor jongeren. Het nummer 'Crazy in love' van Beyoncé vind ik een fantastisch nummer om op te dansen."

De 46-jarige politicus tilt sowieso graag zijn voetjes van de vloer. "Er is zoveel muziek waar ik graag op dans. Ik heb heel veel favoriete nummers. Natuurlijk ook van muziek van mijn eigen generatie, van artiesten als Earth, Wind & Fire en Stevie Wonder."

Laatstgenoemde lijkt op zijn beurt ook fan te zijn van Obama. De blinde muzikant trad begin deze maand op tijdens een feestje dat Oprah Winfrey gaf voor de presidentskandidaat. Onder de vijftienhonderd gasten op het landgoed van de talkshowpresentatrice in Santa Barbara bevonden zich verder sterren als Sidney Poitier, Forest Whitaker, Cindy Crawford en Chris Rock.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen