Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears vindt de wereld wreed

Shownieuws

Britney vindt de wereld een wrede plek. Dat zei ze in de radioshow van Ryan Seacrest. Het interview werd abrupt onderbroken toen Brit wegliep om te douchen.

(Novum/AP) - Britney Spears vindt de wereld wreed. Dat zei de popzangeres in een kort interview in de populaire Amerikaanse radioshow van Ryan Seacrest. "Mensen zeggen wat ze willen en doen wat ze doen en het is vreselijk hoe mensen, hoe wreed de wereld kan zijn."

Spears mag dan voortdurend worden gefotografeerd, interviews geeft ze zelden. Mogelijk met een reden, want de losgeslagen ster leek de vragen vaak niet helemaal te begrijpen.

Toch wist ze nog wel wat te vertellen over haar nieuwe album 'Blackout' en over haar twee zoontjes, over wie ze de voogdij kwijt is. Ze wilde daar niets over loslaten, al besliste een rechter maandag dat ze hen niet vaker dan twee keer per week en alleen onder toezicht mag zien.

Op de vraag of ze alles voor haar kinderen doet wat in haar vermogen ligt, antwoordde ze: 'o, god ja'. En over de bijna ziekelijke aandacht die ze krijgt van de pers, zei ze: "Je probeert te blijven doen wat je doet, zoals, je weet wel, en zolang je weet wat er gaande is en de waarheid kent, is dat alles dat er toe doet, weet je wel?"

Verder kwam er niet veel zinnigs uit de mond van de 25-jarige ster. Over de geruchten dat ze een relatie heeft met quarterback Tony Romo, zei ze: 'wie?'. En na zeven minuten duwde ze midden in het gesprek de hoorn in de handen van haar nichtje en persoonlijke assistente Alli Sims. Die wilde nog wel even vertellen dat Britney hem gesmeerd was. Om te douchen wel te verstaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen