Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Prison Break-acteur prijst zichzelf gelukkig

Shownieuws

Lane Garrison, die is veroordeeld tot een celstraf van drie jaar, vind dat hij geluk heeft gehad. Dat vertelde de Prison Break-acteur aan zijn advocaat.

(Novum/AP) - Lane Garrison, die woensdag werd veroordeeld tot een celstraf van drie jaar, vind dat hij geluk heeft gehad. Dat vertelde de Prison Break-acteur aan zijn advocaat Harland Braun. Garrison stapte vorig jaar dronken in de auto en veroorzaakte een ongeluk, waarbij een 17-jarige jongen om het leven kwam. "Iemand anders is dood en hij leeft nog. Hij beseft dat hij geluk heeft gehad", verklaarde Braun na de uitspraak tegen zijn cliënt.

De 27-jarige acteur bood voor de uitspraak zijn excuses aan aan de familie van de overleden Vahagn Setian. "Ik verafschuw mijn gedrag van die avond", zei hij. "Mijn spijt is oprecht. Ik worstel er elke dag mee." Toen het vonnis werd uitgesproken toonde de acteur, die tot zeven jaar veroordeeld had kunnen worden, geen emotie. De familie van de overleden jongen verklaarde via een woordvoerder geen opluchting te voelen. "In deze situatie bestaan er geen winnaars. Vahagn komt nooit meer terug."

Op 2 december kroop Garrison na een feestje dronken achter het stuur en reed tegen een boom. Daarbij kwam een 17-jarige jongen die bij hem in de auto zat om het leven. Twee 15-jarige meisjes raakten gewond bij de crash.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen