Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon in tranen om Linda de Mol

Shownieuws

Gordon huilde tranen met tuiten toen hij woensdag hoorde dat de relatie tussen Linda de Mol en haar vriend definitief voorbij is. "Dit grijpt me vreselijk aan".

Gordon huilde tranen met tuiten toen hij woensdag hoorde dat de relatie tussen Linda de Mol en haar vriend definitief voorbij is. "Dit grijpt me vreselijk aan", zegt hij donderdag in De Telegraaf. "Ik ben al jarenlang heel close met Linda en Sander. Ik vind het onvoorstelbaar. Ik vóél gewoon hun pijn."

Met een e-mail van twee regels maakte Xenia Kasper, de manager van De Mol, woensdag het nieuws bekend. "De breuk tussen Linda de Mol en Sander Vahle is definitief", stond in dikgedrukte letters te lezen. "Na ruim 12 jaar hebben zij besloten hun relatie te beeindigen."

Hoewel Gordon zelf onlangs nog suggereerde dat Vahle er een overspelige relatie op nahoudt, werd hij toch overvallen door het slechte nieuws. "Linda hoopte in haar hart nog dat het goed zou komen", legt hij uit. "Sander sprak ik afgelopen dinsdag nog. Hij zag er vreselijk uit. Het doet hem duidelijk veel pijn. Om over hun kindertjes maar te zwijgen."

Roddelblad Story publiceerde woensdag foto's van ene Heleen, de vermeende minnares van Vahle. "Geen commentaar", zei ze tegenover het tijdschrift, toen ze werd gevraagd naar de geruchten over een liefdesrelatie tussen haar en Vahle.

Vorige maand werd bekend dat Vahle en Linda de Mol voorlopig uit elkaar waren. Daarna kwam al snel de geruchtenstroom op gang over de oorzaak van de breuk tussen het stel, dat twee kinderen heeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen