Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heather Mills dacht aan zelfmoord

Shownieuws

Heather Mills zegt dat de media haar tot het randje van zelfmoord hebben gedreven. "Ik heb doodsbedreigingen gehad", zei de ex-vrouw van Paul McCartney.

(Novum/AP) - Heather Mills zegt dat de media haar tot het randje van zelfmoord hebben gedreven. "Ik ben met de dood bedreigd", zei de ex-vrouw van Paul McCartney in een ochtendshow op de Britse tv-zender ITV. "Ik ben in de pers slechter behandeld dan een pedofiel of een moordenaar, terwijl ik al twintig jaar aan liefdadigheid doe."

Uit voorzorg stelde Mills een doos met bewijzen samen voor het geval haar iets zou overkomen. "Als iemand me zou vermoorden, gaat die doos naar een persoon die ervoor zorgt dat de waarheid over de hele situatie naar buiten komt."

Volgens de blondine kozen de Britse media massaal de kant van de voormalige Beatle toen de twee vorig jaar hun scheiding aankondigden. "Ik ben degene die dagelijks wordt aangevallen", stelde ze. "Ik bescherm Paul al zo lang, maar ik word tot op het randje gedreven. Ik wil niet dat mijn dochter Beatrice op haar twaalfde op internet al die eenzijdige verhalen leest."

De 39-jarige Mills riep het publiek op om geen roddelblaadjes meer te kopen. Ze hoopt dat het Europees Parlement de regelgeving over de media aanscherpt. "Ik wil dat iedereen die ondertekent, zodat duidelijk wordt dat het publiek niet meer voorgelogen wil worden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen