Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Linda de Mol en Sander Vahle definitief uit elkaar

Shownieuws

Linda de Mol en haar vriend Sander Vahle zijn na een relatie van twaalf jaar definitief uit elkaar. Dat maakte de manager van de presentatrice woensdag bekend.

Linda de Mol en haar vriend Sander Vahle zijn definitief uit elkaar. Dat maakte de manager van de televisiepresentatrice woensdag bekend. Het koppel heeft de relatie na twaalf jaar beëindigd.

Vorige maand werd bekend dat Vahle en Linda de Mol voorlopig uit elkaar waren. Daarna kwam al snel de geruchtenstroom op gang over de oorzaak van de breuk tussen het stel, dat twee kinderen heeft. Woensdag plaatste weekblad Story nog foto's van de vermeende minnares van Vahle.

De blondine, die Heleen heet, wil niet ingaan op de geruchten. "Geen commentaar", zei ze tegenover Story. Vorige week suggereerde Gordon in RTL Boulevard dat er sprake zou zijn van overspel. Het management van de zanger wordt net als dat van De Mol verzorgd door Xenia Kasper.

Het is niet voor het eerst dat een langdurige relatie van De Mol op de klippen loopt. In 1991 trouwde ze met Fred Reuter, van wie ze vier jaar later scheidde. In 1995 kreeg ze een relatie met regisseur Vahle. Twee jaar later werd zoontje Julian geboren. In 1999 volgde dochter Noa.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen