Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Robbie Williams opgelicht door vrienden'

Shownieuws

Robbie Williams is opgelicht door twee vrienden. Zij zouden de 280 duizend euro gebruiken voor het opzetten van een kledingmerk, maar verbrasten het bedrag.

Twee vrienden van Robbie Williams hebben hem ruim 280 duizend euro weten af te troggelen voor het opzetten van een kledingmerk. Het duo smeekte Robbie om een investering, maar verbraste het totale bedrag toen het geld eenmaal binnen was, schrijft de Britse krant Daily Mirror woensdag.

De oplichters zouden deel uitmaken van LA Vale, het voetbalteam dat Robbie twee jaar geleden oprichtte in Los Angeles. Het team, dat bestaat uit een groep vrienden van de zanger, traint dagelijks op het voetbalveld in de tuin van de villa van Williams en is kind aan huis in de woning.

Vrienden van de 33-jarige zanger grepen in, omdat zij het gevoel hadden dat de teamgenoten misbruik maakten van de gastvrijheid van de zanger. "Robbie realiseerde zich toen dat zijn vrienden een loopje met hem namen", weet een bron te melden.

Nadat de zanger de mannen confronteerde met het vermoeden dat ze misbruik van hem maakten, brak een grote ruzie uit. "Hij heeft het hele team de deur uitgezet", laat de anonieme bron weten. "Rob heeft er eindelijk genoeg van. Het is een wake-up call voor hem geweest."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen