Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kanye West zegt optreden af

Shownieuws

Kanye West heeft zijn optreden tijdens de modeshow van Victoria's Secret afgezegd vanwege de dood van zijn moeder. Zij stierf zaterdag na een buikwandcorrectie.

Kanye West heeft zijn optreden tijdens de grootse modeshow van lingeriemerk Victoria's Secret afgezegd vanwege de dood van zijn moeder Donda. Dat meldt het Amerikaanse showbizzprogramma Entertainment Tonight.

De 58-jarige moeder van de rapper overleed zaterdag na een buikwandcorrectie en een borstverkleining. Dinsdag werd een autopsie uitgevoerd. De precieze doodsoorzaak wordt volgens de lijkschouwer pas over zes tot acht weken duidelijk.

De afzegging van Kanye betekent niet dat de show van het Amerikaanse lingeriemerk in het water valt. Tijdens de show, die donderdagavond wordt opgenomen in Los Angeles, treden ook de Spice Girls op. Verder wordt gefluisterd dat topmodel Heidi Klum samen met haar echtgenoot Seal een duet zal zingen om de show op te luisteren.

Over een week moet een korte tournee van West door Groot-Brittannië en Ierland starten. Of deze doorgaat, is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen