Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daphne Deckers aangeklaagd door roddeljournalist

Shownieuws

Guido den Aantrekker, die maandag door Daphne Deckers verwond werd, heeft een aanklacht tegen haar ingediend. "Ik wil een statement maken", zegt hij.

Guido den Aantrekker, de journalist van roddelblad Story die maandag door Daphne Deckers verwond werd, heeft een aanklacht tegen haar ingediend. Dat vertelde hij woensdagavond in RTL Boulevard. "Ik maak me niet druk om dat sneetje op mijn hals", zei hij over het incident. "Ik vind alleen dat je een statement moet maken om te laten zien dat dit niet geaccepteerd kan worden. Voor hetzelfde geld was het een paar centimeter lager geweest en raak je een slagader."

Den Aantrekker zou onlangs een negatief artikel hebben geschreven over de 39-jarige schrijfster. Deckers was hier zo kwaad over dat ze, toen ze de journalist op een feestje zag, het glas champagne dat Den Aantrekker in zijn hand had over zijn blouse wilde gooien. Omdat hij net een slok wilde nemen, brak het glas af en veroorzaakte zo een snee in zijn hals.

De schrijfster en presentatrice noemt het een ongeluk en zegt haar excuses aangeboden te hebben, maar Den Aantrekker neemt daar geen genoegen mee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen