Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opnamen nieuw album Oasis verlopen voorspoedig

Shownieuws

Opnamen voor nieuwe album van Oasis verlopen voorspoedig. Zanger Liam Gallagher verwacht dat de opnamen in december afgerond zijn.

De opnamen voor het zevende album van Oasis verlopen voorspoedig. De band dook 5 november weer de studio in en zanger Liam Gallagher vertelde persbureau Reuters dinsdag dat de opnamen midden december afgerond zijn. Na de kerst wordt het album in Los Angeles gemixt. De Britse band mikt op een release ergens in augustus.

Net als bij het vorige album, 'Don't believe the truth', werkt Oasis samen met producer Dave Sardy. Dit album leed volgens Liam onder het constante gefrutsel in de studio van zijn oudere broer Noel. "Hopelijk heeft hij zijn lesje geleerd", aldus Liam tegenover Reuters. "We maken al zo lang muziek, het zou niet moeilijk meer moeten zijn."

Liam wilde nog geen titels verklappen, maar volgens hem klinken de liedjes 'strijdlustig'. Bescheiden als hij is, vertelde hij verder dat het album 'zonder twijfel' vergelijkbaar is met album nummer zeven van The Beatles, 'Revolver'. "Er zijn veel gave stukken. We geven echt alles."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen