Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears lonkt naar man Anouk

Shownieuws

Britney Spears zag Remon Stotijn, de man van Anouk, wel zitten. De popster knipoogde naar de rapper, toen ze hem voorbij liep in een hip hotel in LA.

Britney Spears zag Remon Stotijn, de man van Anouk, wel zitten. De losgeslagen popster knipoogde naar de rapper toen ze hem voorbij liep in een hip hotel in Los Angeles. "Remon zei dat hij haar helemaal niks vond, die vrouw", vertelt de blonde zangeres deze week in Revu. "Maar ik was helemaal in shock. Het was wel mooi Britney Spears die hem een knipoog gaf."

Volgens Anouk kloppen de foto's die je van haar in de media ziet verschijnen niet met de werkelijkheid. "Het is een supermooi wijf", vertelt ze. "En ze heeft dus smaak."

De 32-jarige Anouk bracht lange tijd door in LA, waar ze werkte aan haar nieuwe album 'Who's your momma', dat op 23 november uitkomt. Showbizzblogger Perez Hilton is al fan van de Haagse zangeres. Hij vergeleek haar met Amy Winehouse op zijn drukbezochte site. "Als je van 'Wino' houdt, vind je dit nummer helemaal geweldig", schreef hij over de nieuwe single van Anouk, 'Good god'.

Anouk kon haar ogen niet geloven toen ze zichzelf tegenkwam op een van haar favoriete sites. "Ik zag eerst J.Lo, toen Tom Cruise en ineens zag ik mijn eigen kop", vertelt ze. "Ik heb Perez meteen, helemaal door het dolle heen, een berichtje gestuurd. Hij mailde terug dat hij de tip van een lezer had gekregen en dat hij het nummer te gek vindt. Onderaan de mail stond: 'kus, Perez'. Heavy toch?"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen