Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Matt Damon meest sexy man van 2007

Shownieuws

Matt Damon is door het tijdschrift People uitgeroepen tot de meest sexy man van 2007. Hij werd gekozen vanwege zijn gevoel voor humor en zijn betrouwbaarheid.

Matt Damon is door het Amerikaanse tijdschrift People uitgeroepen tot de meest sexy man van 2007. De 37-jarige acteur voelt zich vereerd. "Jullie hebben een ouder wordende vader uit een voorstadje een enorme egoboost gegeven", zegt hij in een reactie. De keus viel op Damon vanwege zijn 'onweerstaanbare gevoel voor humor, zijn betrouwbaarheid en zijn bescheidenheid'.

Damon wordt op de voet gevolgd door Patrick Dempsey, die gestalte geeft aan dr. Shepherd in de hitserie Grey's Anatomy. Vorig jaar bezette de 41-jarige acteur ook de tweede plaats. Op de derde plaats staat de 31-jarige acteur Ryan Reynolds. Hij denkt te weten waarom hij zo hoog in de lijst met mooie mannen is geëindigd. "Ik ben 1 meter 90, dus het zal mijn lengte wel zijn", zegt hij. "Ik ben geen acteur van zakformaat."

Brad Pitt, die twee keer eerder tot meest sexy man werd uitgeroepen, staat op de vierde plek. Opvallend genoeg is George Clooney, die vorig jaar de lijst aanvoerde, uit de top 15 verdwenen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen