Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse mag man niet bezoeken in gevangenis

Shownieuws

Amy Winehouse is weggestuurd bij de gevangenis waar haar echtgenoot Blake Fielder-Civil sinds vrijdag achter de tralies zit. Ze mocht haar man niet bezoeken.

Amy Winehouse is dinsdag weggestuurd bij de gevangenis waar haar echtgenoot Blake Fielder-Civil sinds vrijdag achter de tralies zit. De moeder van Blake was al langs geweest en omdat hij maar een bezoeker per dag mag ontvangen, kreeg de zangeres nul op het rekest. Dat meldt de Britse krant The Sun woensdag.

Fielder-Civil zou onlangs hebben geprobeerd een barman om te kopen die ernstig gewond raakte bij een vechtpartij met de opvliegende echtgenoot van Winehouse. Naar verluidt zou hij het slachtoffer ruim driehonderdduizend euro hebben aangeboden in de hoop dat hij zijn aanklacht intrekt.

Volgens vrienden gaat het slecht met Amy nu haar geliefde in de cel zit. "Ze is een wrak", vertelt een bron. "Eén vriend wijkt niet van haar zijde om er zeker van te zijn dat ze zichzelf niets aandoet." Ook de familieleden van de zangeres zouden bezorgd zijn. Zo schakelden zij naar verluidt dinsdagavond in paniek de hulpdiensten in toen de brunette, die woensdagavond aan haar Britse tournee begint, niet reageerde op telefoontjes.

Ondertussen voelt Fielder-Civil zich niet op zijn gemak in de cel. Volgens bronnen in de gevangenis huilt Blake voortdurend en noemen zijn celmaatjes hem een watje. "Blake heeft geen goede start gehad", vertelt een bron. "Hij moet echt wat harder worden als hij het hier wil redden tot zijn zaak dient."

Fielder-Civil moet zich op 23 november voor de rechter verantwoorden wegens zware mishandeling en belemmering van de rechtsgang.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen