Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen van der Boom is een beetje moe

Shownieuws

Het succes van Jeroen van der Boom gaat hem niet in de kouwe kleren zitten. Het drukke bestaan eist zijn tol. "Ik ben wel een beetje moe", zegt de zanger.

Het succes gaat Jeroen van der Boom niet in de kouwe kleren zitten. Het drukke bestaan eist zijn tol. "Ik ben wel een beetje moe", zegt de 35-jarige zanger. "Ik heb het hele weekend dan ook behoorlijk veel gespeeld."

De zanger scoorde dit jaar zowel in België als in Nederland een grote hit met zijn single 'Jij bent zo' en veranderde in een zeer kort tijdsbestek van presentator en beroepsschnabbelaar in een bekende Nederlandse zanger. "Vijf maanden geleden zou ik nog niet eens de kantine van de Heineken Music Hall vol hebben gekregen", zegt hij over de vaart waarmee alles is gelopen. "En nu speelde ik op 5 november in diezelfde Heineken Music Hall die tot het dak toe gevuld was."

Toch beseft Van der Boom dat er soms ook wat gas teruggenomen moet worden. Tijdens het Rigter! Live-festival, dat maandag plaatsvond, zong hij daarom twee liedjes in plaats van drie. "We hadden nog een pittig derde nummer uitgekozen en aangezien mijn stem dit weekend redelijk wat te verduren heeft gekregen, moesten we het nummer lager spelen. Daardoor vond ik het een beetje bruiloftachtig klinken en dat paste niet bij dat nummer. Dan doe ik liever maar twee nummers. Je moet de verwachtingen kunnen waamaken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen