Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon nog altijd in lappenmand

Shownieuws

Met de rug van Gordon gaat het nog altijd niet goed. "Het gaat heel langzaam", weet zijn manager Xenia Kasper. "Hij doet zijn best om rust te houden."

Met de rug van Gordon gaat het nog altijd niet goed. "Het gaat heel langzaam", weet zijn manager Xenia Kasper. "Hij doet zijn best om rust te houden." Afgelopen weekeinde moest de zanger al zijn optredens afzeggen wegens hevige pijnen in zijn rug.

Er was sprake van dat Gordon, die al langer kwakkelt met zijn rug, een hernia heeft. "Ik ben geen dokter", stelt Kasper. "Maar het laatste dat ik weet is dat hij dicht tegen een hernia aanzit."

Of Gordon komend weekeinde alweer het podium op kan, is nog onzeker. "Ik denk dat hij in het weekeinde misschien weer kan optreden, maar één verkeerde beweging is genoeg om roet in het eten te gooien." Vrijdag moet de zanger optreden in Eindhoven. Zaterdag is hij met zijn nieuwe radioprogramma Gordon On Air te horen op 538.

Gordon is momenteel wekelijks te zien is als jurylid bij Idols. Alle opnamen van de voorrondes zijn al achter de rug; over een maand beginnen de liveshows.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen