Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Plastisch chirurg van moeder Kanye West onder vuur

Shownieuws

De plastisch chrirurg die de moeder van rapper Kanye West opereerde waarna ze overleed, ligt onder vuur. Hij werd meerdere malen aangeklaagd wegens nalatigheid.

(Novum/AP) - De plastisch chrirurg die de moeder van rapper Kanye West opereerde waarna ze overleed, ligt onder vuur. Het medisch tuchtcollege bekijkt of de arts kan worden geschorst. Jan Adams werd de afgelopen jaren twee keer opgepakt voor rijden onder invloed en had bovendien geen geldig rijbewijs.

Adams, die een eigen programma presenteerde op Discovery Health en regelmatig als deskundige te gast was in praatprogramma's als Oprah en Entertainment Tonight, werd eerder twee keer aangeklaagd wegens nalatigheid door patiënten. Hij betaalde de vrouwen in totaal ruim 340 duizend euro aan schadevergoedingen. Drie andere aanklachten tegen de cosmetisch arts lopen nog.

De 58-jarige moeder van Kanye overleed zaterdag na een buikwandcorrectie en een borstverkleining. Adams vertelde entertainmentwebsite TMZ dat haar dood zou kunnen zijn veroorzaakt door een hartaanval, een longembolie of hevig braken. Dinsdag werd een autopsie uitgevoerd op het lichaam van West. De precieze doodsoorzaak wordt naar verwachting pas over zes tot acht weken duidelijk, zo vertelde de lijkschouwer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen