Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Advocaat wil video van Britney in auto

Shownieuws

Britney Spears kan haar borst natmaken. Haar ex wil beelden waarop ze onverantwoord rijdt gebruiken in de zaak om de voogdij over hun twee zoons.

(Novum/AP) - Britney Spears kan haar borst natmaken in het gevecht om haar kinderen met haar ex-man. De advocaat van Kevin Federline probeert videobeelden waarop het onverantwoordelijke rijgedrag van de zangeres is vastgelegd te gebruiken in de rechtszaak om de voogdij over hun twee zoontjes.

Op de beelden, die woensdag werden geplaatst op showbizzsite TMZ, is te zien hoe de losgeslagen zangeres met haar auto door rood rijdt terwijl haar zoons Sean Preston (2) en Jayden James (1) op de achterbank zitten. TMZ bevestigt dat de advocaat van Federline contact heeft gezocht over de beelden. De advocaat wil dat de rechter de 25-jarige Britney verbiedt achter het stuur te kruipen als de twee jongetjes in de auto zitten.

Het is niet de eerste keer dat de zangeres is betrapt terwijl ze het niet zo nauw nam met de verkeersregels. Vorig jaar werd ze op de gevoelige plaat vastgelegd toen ze met haar oudste zoon op schoot haar auto door de straten van Los Angeles manoeuvreerde. Twee weken geleden reed ze over de voet van een politieagent, die probeerde fotografen uit haar buurt te houden. Eerder reed ze al over de voet van een paparazzo heen.

De 29-jarige Federline heeft momenteel tijdelijk de voogdij over de kinderen. Britney en hij waren twee jaar getrouwd. In juli werd de scheiding uitgesproken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen