Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kane speelt op nieuwjaar in Rotterdam'

Shownieuws

Kane treedt in de nieuwjaarsnacht op bij de Erasmusbrug in Rotterdam. Dat meldt de website van het AD. Na het vuurwerk op de brug speelt de band op een ponton.

De Haagse rockband Kane treedt in de nieuwjaarsnacht op bij de Erasmusbrug in Rotterdam. Dat meldt de website van het AD dinsdag. Nadat het vuurwerk op de brug is ontstoken verzorgt de band op een ponton op de Maas een optreden van een halfuur. Naast bekende Kane-nummers wordt dan voor het eerst de nieuwe single van de band gespeeld.

Na anderhalf jaar zonder concerten heeft Kane grote plannen. "We hebben bijna twee jaar lang niets gedaan. 2008 wordt van ons. We gaan het jaar claimen." De band treedt op 28 juni op in het Rotterdamse stadion De Kuip.

Zanger Dinand Woesthoff en gitarist Dennis van Leeuwen brachten de afgelopen maanden pendelend tussen New York en Los Angeles door. In de Verenigde Staten werd het vierde album van de band opgenomen. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de cd, die in het voorjaar verschijnt.

Ook andere artiesten treden op tijdens de eerste nieuwjaarsviering bij de Erasmusbrug. Wie dat zijn, wordt vrijdag bekendgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen