Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul de Leeuw hekelt Gordon

Shownieuws

Paul de Leeuw vindt dat Gordon te ver is gegaan door in een uitzending van RTL Boulevard te suggereren dat Sander Vahle er een overspelige relatie op nahoudt.

Paul de Leeuw vindt dat 'dorpsdombo' Gordon te ver is gegaan door in een uitzending van RTL Boulevard te suggereren dat Sander Vahle er een overspelige relatie op nahoudt. Dat schrijft de 45-jarige presentator in Vara TV Magazine van deze week. "Lekkere vriend om de vuile was als eerste buiten te hangen en later te gaan janken met alle andere wolven in het bos. Gordon begint een beetje de vermagerde olifant in een porseleinkast te worden."

Vorige maand werd bekend dat Linda de Mol en Sander Vahle voorlopig uit elkaar zijn. Al snel deden geruchten de ronden over de oorzaak van de breuk tussen het stel. Gordon, een goede vriend van De Mol, suggereerde daarop in RTL Boulevard dat er sprake was van overspel. Kort daarna maakte Xenia Kasper, de manager van De Mol, met een e-mail van twee regels bekend dat Linda en Sander definitief uit elkaar waren. "Na ruim twaalf jaar hebben zij besloten hun relatie te beëindigen."

De Leeuw laat het niet bij deze kritiek. Ook beklaagt hij zich over de rol van Gordon als jurylid in Idols. "Als ik met RTL mee mag denken dan zou ik zorgen dat Gordon tijdens de liveshows lekker op pad wordt gestuurd voor zijn programma Gillend Naar Huis."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen