Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Giel Beelen niet meer in Glazen Huis

Shownieuws

Giel Beelen zal zich dit jaar niet uithongeren voor de actie Serious Request. De radio-dj stelt zich niet verkiesbaar voor het Glazen Huis van 3FM.

Giel Beelen zal zich dit jaar niet uithongeren voor de actie Serious Request. De radio-dj stelt zich niet verkiesbaar voor het Glazen Huis, waarin hij de afgelopen jaren actie voerde voor kinderen in Congo en landmijnen. Luisteraars van 3FM kunnen vanaf 30 november stemmen welke drie dj's zes dagen lang op het Spuiplein in Den Haag doorbrengen.

Rob Stenders, Gerard Ekdom, Paul Rabbering en Sander de Heer zijn een aantal van de dj's die zich verkiesbaar hebben gesteld. Op 7 december wordt onthuld welke dj's vanaf 19 december in het huis plaatsnemen. Dit jaar haalt de muziekzender geld op voor een waterproject van het Rode Kruis. Tot kerstavond zamelt 3FM geld in voor betere drinkwatervoorzieningen in de wereld.

Dinsdag werd tijdens een persconferentie in Hilversum bekendgemaakt dat de Zwitserse popzender Couleur 3 zich heeft aangesloten bij Serious Request. Vanaf 19 december staat ook in Genève een Glazen Huis. Vorig jaar deed Studio Brussel al mee aan de benefietactie. Toen werd een gezamenlijk bedrag opgehaald van een kleine 5,6 miljoen euro voor slachtoffers van landmijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen