Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Justin Timberlake verbindt naam aan golftoernooi

Shownieuws

Justin Timberlake heeft zijn naam verbonden aan een golftoernooi. Het toernooi wordt omgedoopt tot het Justin Timberlake Shriners Hospitals for Children Open.

(Novum/AP) - Justin Timberlake heeft zijn naam verbonden aan een golftoernooi dat jaarlijks wordt gehouden in Las Vegas. Het toernooi, dat deel uitmaakt van de Amerikaanse PGA Tour, wordt omgedoopt tot het Justin Timberlake Shriners Hospitals for Children Open.

De Amerikaanse popster is de komende vijf jaar gastheer bij het evenement, dat in oktober begint. De 26-jarigeTimberlake, die zelf een fervent golfer is, is dolblij met de overeenkomst. "We gaan ervoor zorgen dat dit evenement uniek en onvergetelijk wordt", vertelt hij. Het toernooi moet gled in het laatje brengen bij ziekenhuizen voor kinderen. "Kinderlevens verbeteren door golf te spelen? Ik kan geen betere manier bedenken om mijn tijd door te brengen."

Timberlake treedt in de voetsporen van sterren als Bob Hope, Frank Sinatra en Bing Crosby, die ook optraden als gastheer van een PGA-evenement.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen