Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boy George aangeklaagd voor vastketenen Noor

Shownieuws

Zanger Boy George is dinsdag aangeklaagd wegens wederrechtelijke vrijheidsberoving van een 28-jarige man. Hij moet 22 november voor de rechter verschijnen.

(Novum/AP) - Zanger Boy George is dinsdag aangeklaagd wegens wederrechtelijke vrijheidsberoving van een 28-jarige man. Dit heeft de Londense politie bekendgemaakt. De 47-jarige Boy George, wiens echte naam George O'Dowd luidt, moet op 22 november voor de rechter verschijnen.

De 28-jarige Noor, Auden Karlsen geheten, deed aangifte van het incident. Hij zei in O'Dowds flat, waar hij naar toe was gegaan om voor foto's te poseren, te zijn bedreigd en vastgeketend.

In april werd O'Dowd al gearresteerd vanwege het incident, maar kwam na het betalen van een borgsom weer vrij. De extravagante artiest is geen onbekende van de autoriteiten. Vorige zomer moest hij vijf dagen lang de straten van New York vegen, nadat hij had bekend dat hij de politie voor de gek had gehouden. George had een valse aangifte gedaan van een diefstal uit zijn appartement in Manhattan. Toen agenten langskwamen, vonden zij drugs.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen