Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeder Kanye West dood na borstverkleining

Shownieuws

De moeder van rapper Kanye West is overleden aan de gevolgen van een buikwandcorrectie en een borstverkleining. Dat beweert de plastisch chirurg Jan Adams.

(Novum/AP) - De moeder van rapper Kanye West is overleden aan de gevolgen van een buikwandcorrectie en een borstverkleining. Dat heeft de plastisch chirurg Jan Adams verteld aan de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ. Volgens de arts, die zegt dat hij de ingrepen heeft uitgevoerd, is hem niets te verwijten.

Donda West, die zaterdag op 58-jarige leeftijd overleed, zou verschillende complicaties kunnen hebben gehad. Haar dood zou volgens Adams kunnen zijn veroorzaakt door een hartaanval, een longembolie of hevig braken. Volgens de arts heeft ma West hem de afgelopen vier maanden vaker bezocht.

Een autopsie, die gepland staat voor woensdag, moet uitwijzen wat de precieze doodsoorzaak is geweest. Een woordvoerder van West bevestigde maandag dat de vrouw is overleden na een cosmetisch chirurgische ingreep, zonder verdere details te geven.

Andre Aboolian, die praktijk houdt in Beverly Hills, heeft bekendgemaakt dat West hem in juni consulteerde over cosmetische chirurgie. De arts zei West twee weken geleden dat ze een medische verklaring moest overleggen voordat hij haar zou behandelen, zo meldde zijn woordvoerder maandag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen