Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Man zwaargewond na achtervolging Britney

Shownieuws

Een man is zwaargewond geraakt toen hij Britney Spears achtervolgde. Het zou gaan om een 'spotter', iemand die sterren achtervolgt en vervolgens fotografen tipt

Een man is maandag zwaargewond geraakt toen hij Britney Spears achtervolgde. Dat meldt de website TMZ. Het zou gaan om een zogenaamde spotter, iemand die sterren achtervolgt en vervolgens fotografen op de hoogte brengt van waar de beroemdheid zich bevindt.

Het ongeluk gebeurde toen meerdere auto's met fotografen Brit volgden vanuit het Four Seasons Hotel in Beverly Hills. Een van de auto's zou tijdens de achtervolging de motor van de spotter hebben geraakt waarna hij op de weg belandde en overreden werd door de auto die hem geraakt had. Hij zou met ernstig letsel naar een ziekenhuis zijn vervoerd. Zijn huidige toestand is onbekend.

De 25-jarige Spears is de afgelopen maanden met haar onverantwoordelijke gedrag dankbaar materiaal voor de paparazzi. Zij wordt dan ook dagelijks gevolgd door talloze fotografen en cameraploegen. Daarbij ontstaat regelmatig chaos. Zo reed de getroebleerde zangeres twee keer over iemands voet, één keer van een paparazzo en één keer van een politieagent.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen