Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ahoy-concert van Dries Roelvink uitgesteld

Shownieuws

Het eerste concert van Dries Roelvink op 28 januari in Ahoy in Rotterdam is voor onbepaalde tijd uitgesteld omdat twee sponsoren zich hebben teruggetrokken.

Het eerste concert van volkszanger Dries Roelvink op 28 januari in Ahoy in Rotterdam is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Twee grote sponsoren hebben zich de afgelopen dagen teruggetrokken. "Het eerste bedrijf is in financiële problemen gekomen en het tweede bedrijf heeft de bestelde kaarten geannuleerd", verklaart het management van Roelvink.

De twee bedrijven samen namen drieduizend kaarten af voor het concert. Via de normale verkooppunten werden tot op heden vierduizend kaarten verkocht. Er waren uiteindelijk in totaal nog duizend kaarten beschikbaar totdat de twee sponsoren zich terugtrokken.

De 48-jarige zanger zelf had liever gezien dat het concert wel had plaatsgevonden op de geplande datum in januari. "Mijn voorkeur zou zijn om het concert wel door te laten gaan en de komende vier weken actief te verkopen", vertelt Dries. "Maar de mensen achter mij nemen liever, in verband met de feestdagen, het zekere voor het onzekere en dat betekent verschuiven naar een andere datum zodat Ahoy zeker is uitverkocht."

De rasechte Amsterdammer is teleurgesteld, maar blijft positief. "2007 was een super jaar met twee toptien-hits. 2008 had 2007 moeten overtreffen, maar begint met een enorme domper", zegt de zanger. "Gelukkig gaat mijn film 'I love Dries' in februari in première en gaan wij ervoor zorgen dat dit onvergetelijk wordt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen