Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Estelle Gullit wil geen Paris Hilton worden

Shownieuws

Haar verhuizing naar Los Angeles betekent niet dat Estelle Gullit in een socialite als Paris Hilton zal veranderen. Dat zegt de voetbalvrouw in De Telegraaf.

Haar verhuizing naar Los Angeles betekent niet dat Estelle Gullit in een socialite als Paris Hilton zal veranderen. Dat zegt de voetbalvrouw dinsdag in De Telegraaf. "Natuurlijk ga ik het Amerikaanse uitgaansleven ontdekken. Alleen niemand hoeft bang te zijn dat ik in een Paris Hilton verander."

Estelle verhuist binnenkort met man Ruud, dochter Joëlle en zoon Maxim naar Amerika, omdat manlief daar trainer wordt van de voetbalclub L.A. Galaxy, waar ook David Beckham speelt. Estelle vertelt het 'wel grappig' te vinden zijn vrouw Victoria Beckham te ontmoeten, een vrouw waar ze in Nederland 'ten onrechte' mee wordt vergeleken. "Als je de verhalen moet geloven, moet de PC Hooftstraat dicht nu ik vertrek. Maar de werkelijkheid ligt anders."

De 28-jarige blondine wil zich vooral op haar gezin storten. "Natuurlijk houd ik van shoppen, maar ik houd ook van het moederschap", zegt ze. "Ik ben een normale Hollandse moeder die 's middags thee drinkt met de kinderen, en 's avonds een lekkere pot kookt met een kuiltje jus. Dat blijf ik heus doen."

Ook gaat Estelle, die sinds vorig jaar interviews doet voor het Nederlandse magazine Beau Monde, aan het werk als journalist. "Ik ga er schrijven en praten met grote sterren als Prince en Michael Jackson. Ik zit bij artiestenagent Simon Fuller, die ook de belangen behartigt van David en Victoria. Mij is verzekerd dat het hebben van die manager het allemaal gemakkelijker maakt." Voor welk blad ze gaat werken wil Estelle nog niet bekendmaken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen