Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bearforce1 lanceert kerstsingle

Shownieuws

Bearforce1 heeft de single 'Christmas is here' gelanceerd. De clip van het nummer werd maandag op het YouTube-kanaal van de Nederlandse berenband geplaatst.

Bearforce1 lanceert kerstsingle

Bearforce1 heeft de single 'Christmas is here' gelanceerd. De videoclip van het nummer werd maandag op het YouTube-kanaal van de Nederlandse berenband geplaatst. De vier behaarde heren vlogen onlangs naar het Oostenrijkse Tirol, waar ze in een besneeuwd landschap hun nieuwe danspasjes showden.

Het nummer is, net als de eerste single 'Bearforce1', een medley van klassiekers. In de videoclip is ook het nieuwste bandlid te zien. De Italiaanse beer Eddi, die vorige maand aan de line-up werd toegevoegd, ging samen met zijn vier collega's de skilift in voor de opnamen. Eddi is aangetrokken om in te vallen als één van de andere beren niet kan optreden.

Bearforce1, opgericht door acteur Roeland Fernhout, werd eerder dit jaar ontdekt door de Amerikaanse showbizzblogger Perez Hilton. Nadat hij een filmpje van de band op zijn website had geplaatst, wist iedereen de band te vinden. De beren reisden onlangs naar Amerika voor een korte tour. Ook gaven ze interviews aan nationale media.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen