Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tanja Jess bevalt van tweede zoontje

Shownieuws

Tanja Jess is vrijdagochtend bevallen van een jongetje, Bobby genaamd. Het tweede kind van het koppel werd met een keizersnee ter wereld gebracht.

Tanja Jess is vrijdagochtend bevallen van een jongetje: Bobby. Dat bevestigde haar vriend Charly Luske maandag. Het tweede kind van het koppel kwam via een keizersnee ter wereld. "Hij is tien dagen eerder gehaald dan gepland", vertelde Luske. "Maar hij is toch nog zeven pond zwaar en 52 centimeter lang, dus je kunt wel zeggen dat hij goed is gelukt."

De 40-jarige Jess moet met haar kindje nog enkele dagen in het ziekenhuis blijven. "Ze moet het even rustig aan doen", aldus Luske. "Zo'n keizersnee is toch een zware ingreep. We hopen dat ze dinsdag of woensdag naar huis kan."

Het sterrenkoppel heeft al een 4-jarig zoontje, Billy, dat eveneens via een keizersnee ter wereld kwam. De kleuter reageert zeer verheugd op de geboorte van zijn broertje. "Hij is hartstikke trots", meldt de vader. "Hij heeft ook tijdens de zwangerschap helemaal meegeleefd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen