Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse dommelt in tijdens interview

Shownieuws

Het gaat niet goed met Amy Winehouse. De aan alcohol en drugs verslaafde zangeres viel onlangs een paar keer bijna in slaap tijdens een interview.

Amy Winehouse dommelt in tijdens interview

Het gaat niet goed met Amy Winehouse. De aan alcohol en drugs verslaafde zangeres viel onlangs bijna in slaap tijdens een interview. Dat vertelt de interviewer, muziekjournalist Jody Rosen, aan het muziektijdschrift NME. Het is niet bekend voor welk medium hij het interview afnam.

Tijdens het interview zou de zangeres, die er met opgetrokken schouders en flinke wallen 'breekbaar' uitzag, meerdere keren zijn ingedut. "Ze sprak onsamenhangend en haar ogen vielen bijna dicht", vertelt Rosen. "Haar hoofd zakte steeds op haar kin. Ze viel in slaap en schrok een seconde later weer wakker, waarop ze verder begon te stamelen."

De 24-jarige Winehouse, die in augustus in het ziekenhuis belandde na een kennelijke overdosis drugs en drank, ontkende in het interview drugs te gebruiken omdat ze daar 'geen tijd' voor zou hebben. Ze gaf geen duidelijk antwoord op de vraag of ze alcoholist is. "Ik weet het niet. Ik drink wel heel veel. Vroeger stond ik op de deur van de pub te bonzen voordat die openging."

Afgelopen weekeinde werd de man van Amy, Blake Fielder-Civil, gearresteerd wegens belemmering van de rechtsgang. Hij zou ernstig lichamelijk letsel aan een barman hebben toegebracht tijdens een knokpartij en het slachtoffer vervolgens ruim driehonderdduizend euro hebben aangeboden in de hoop dat hij zijn aanklacht zou intrekken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen