Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Laatste Gooische Vrouwen trekt 1,7 miljoen kijkers

Shownieuws

De laatste aflevering van het derde seizoen van Gooische Vrouwen trok zondag bijna 1,7 miljoen kijkers. Het is nog onbekend of er een vierde seizoen komt.

De laatste aflevering van het derde seizoen van Gooische Vrouwen heeft zondagavond bijna 1,7 miljoen kijkers getrokken. Dat waren er meer dan bij de eerdere uitzendingen, en hiermee stond de dramaserie derde op de lijst best bekeken programma's van de dag.

Het derde seizoen van de hitserie, die bij RTL 4 wordt uitgezonden, werd met één aflevering ingekort wegens de dood van Roef Ragas in augustus. De acteur, die op 42-jarige leeftijd overleed aan een hartstilstand, was getrouwd met Susan Visser, die de rol van Anouk speelt in de serie. Zij had voor de tiende aflevering naar het buitenland moeten afreizen, maar wilde haar kinderen niet alleen laten.

Het is nog onzeker of er een vierde seizoen van de serie komt. Wel is bekend dat Annette Malherbe, die Willemijn Lodewijkx speelt in de serie, niet meer terugkomt in een eventueel nieuw seizoen. Zij wil zich concentreren op haar toneelcarrière.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen