Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Idols boeit steeds meer kijkers

Shownieuws

Idols weet elke week meer kijkers te trekken. Meer dan 1,4 miljoen mensen keken zaterdag naar de talentenjacht van RTL 4. Vorige week waren dat er 1,2 miljoen.

Idols trekt elke week meer kijkers. Meer dan 1,4 miljoen mensen keken zaterdag naar de talentenjacht. Vorige week waren dat er nog 1,2 miljoen. Na de eerste aflevering van het vierde seizoen, dat op 20 oktober van start ging, zakten de kijkcijfers naar 1,1 miljoen. In 2005 hield de eerste aflevering van de show nog 2,3 miljoen kijkers aan de buis gekluisterd.

De zangshow van RTL 4 was de afgelopen weken vooral in het nieuws door de kritiek die jurylid Gordon te verduren kreeg. De zanger zou de kandidaten te hard aanpakken. Hij deed aangifte bij de politie omdat hij in e-mails zou zijn bedreigd.

Paul de Leeuw bekleedt de hoogste positie op de lijst met kijkcijfers. Zijn talkshow Mooi! Weer De Leeuw werd zaterdag bekeken door meer dan 1,7 miljoen mensen. Ook Dit was het Nieuws deed het goed. De show van de Tros trok een kleine anderhalf miljoen kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen