Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gebroken teen velt Tarzan Ron Link

Shownieuws

Door een gebroken teen kan Ron Link naar verwachting twee weken lang niet optreden in de musical 'Tarzan'. Link liep de botbreuk vrijdag op.

Door een gebroken teen kan Ron Link naar verwachting twee weken lang niet optreden in de musical 'Tarzan'. "We hopen natuurlijk dat hij volgend weekeinde al weer kan meedoen, maar hij moet wel de tijd krijgen om helemaal te herstellen", stelde een woordvoer van Joop van den Ende Theaterproducties zondag.

Link, die de hoofdrol speelt in de Disney-musical, liep de botbreuk vrijdag op, toen hij met zijn voet één van de coulissen raakte. Het karakter van de rol maakt de verwonding extra onfortuinlijk. "De rol van Ron is ongelooflijk inspannend", zegt de woordvoerder. "Hij rent, hij vliegt, hij springt. Daarvoor heb je al je lichaamsdelen nodig."

De voormalige Idols-kandidaat wordt voorlopig vervangen door John Vooys. "Hij beleefde twee maanden geleden zijn eigen première, dus hij is helemaal ingespeeld." Vooys eindigde vorig jaar als tweede in de SBS 6-show Wie Wordt Tarzan? Bij de talentenjacht kon het publiek beslissen wie de hoofdrol zou gaan spelen in de musical.

'Tarzan' ging in april in première en is te zien in het Circustheater in Scheveningen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen