Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Catherine Keyl wil werknemers motiveren

Shownieuws

Catherine Keyl trekt zich het lot aan van uitgebluste werknemers. De voormalige presentatrice heeft een bedrijf opgericht waarmee ze personeel wil motiveren.

Catherine Keyl trekt zich het lot van uitgebluste werknemers aan. De voormalige presentatrice heeft een bedrijf opgericht waarmee ze bedrijfspersoneel wil motiveren. "Ik ga talkshows organiseren op de werkvloer om mensen weer gemotiveerd te krijgen", zei ze zondagochtend in de RTL-show Business Class.

Voor haar nieuwe project riep de 61-jarige Keyl de hulp in van haar voormalige collega's bij de seniorenzender Max. Voor de omroep maakte ze enkele jaren de dagelijkse talkshow Max en Catherine. In mei zei ze haar tv-werk vaarwel. Een dagelijks programma zal ze nooit meer op zich nemen. "Misschien ga ik wel weer eens iets wekelijks doen", zei ze zondag.

Momenteel heeft Keyl haar handen vol aan haar tijdschrift Catherine, dat sinds begin dit jaar tweemaandelijks verschijnt. Het lifestyleblad voor vrouwen van boven de 40 ligt vanaf volgend jaar maandelijks in de winkel. "Ik vind het heel leuk om te schrijven, om reportages te maken."

Voor het nieuwe nummer, dat vanaf vrijdag te koop is, voerde ze gesprekken met het Amerikaanse medium Char en de Italiaanse zanger Andrea Bocelli. Ook verorberde ze met dieetgoeroe Sonja Bakker een kerstdiner met weinig calorieën.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen