Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sharon Stone enthousiast over Cavalli bij H&M

Shownieuws

Sharon Stone is enthousiast over de samenwerking tussen Roberto Cavalli en Hennes & Mauritz. "De kleding ziet er prachtig uit en de campagne is schitterend."

Sharon Stone is enthousiast over de samenwerking tussen Roberto Cavalli en modeketen Hennes & Mauritz. "Ik denk dat het een geweldig idee is", zei de actrice donderdag volgens H&M tijdens de feestelijke lancering van de samenwerking in Rome. "De kleding ziet er prachtig uit en de campagne is schitterend. Roberto Cavalli is een fantastische designer die weet hoe hij chic en sexy moet combineren."

De Italiaanse couturier, die bekendstaat als ontwerper voor sterren en de internationale jetset, ontwierp zowel een mannen- als een vrouwencollectie. Voor vrouwen maakte hij onder meer een 'rode loper-jurk' van geplooid goudlamé, verschillende jurken met dierenprints van zijden chiffon en een zwart leren jasje. Mannen kunnen onder meer kiezen uit scherp gesneden kostuums en jasjes in smokingstijl.

Eerder maakten Karl Lagerfeld, Stella McCartney en Victor & Rolf al een collectie voor de Zweedse winkelketen. Deze collecties zorgden voor een run op de winkels en waren binnen korte tijd uitverkocht.

'Roberto Cavalli at H&M' is vanaf 8 november wereldwijd verkrijgbaar bij ongeveer tweehonderd geselecteerde H&M-winkels, onder meer in Amsterdam en Rotterdam, en op de website van de keten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen