Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Steve Martin komt met kinderboek

Shownieuws

Steve Martin heeft een kinderboek geschreven. Voor 'The alphabet from A tot Y, with bonus letter Z' schreef hij een versje bij elke letter van het alfabet.

(Novum/AP) - Steve Martin heeft een kinderboek geschreven. Voor 'The alphabet from A tot Y, with bonus letter Z', dat binnenkort verschijnt, schreef de komiek een versje bij elke letter van het alfabet. Cartoonist Roz Chast maakte vervolgens tekeningen bij de rijmpjes.

De afgelopen jaren begaf Martin zich al op het literaire pad. Hij schreef toneelstukken en komische stukjes in het tijdschrift The New Yorker.

De 62-jarige komiek, die zelf geen kinderen heeft, kan geen speciale reden noemen waarom hij zich nu heeft gewaagd aan een kinderboek. "Ik weet eigenlijk niet waarom ik dit heb gedaan. Ik heb geen idee waarom het plan voor een alfabetboek in mijn hoofd opkwam."

Met het schrijven van een kinderboek stapt de 'Father of the bride'-acteur in de voetstappen van sterren als Madonna, Kylie Minogue, Jerry Seinfeld, Billy Cristal en Jamie Lee Curtis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen