Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opnieuw Lost-acteur gearresteerd

Shownieuws

Acteur Daniel Dae Kim is donderdag op Hawaï gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed. Hij speelt de rol van de stoere Jin-Soo Kwon in de serie Lost.

(Novum/AP) - De Zuid-Koreaanse acteur Daniel Dae Kim is donderdag op Hawaï gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed. De 39-jarige acteur speelt de rol van de stoere Jin-Soo Kwon in de populaire televisieserie Lost, die wordt opgenomen op het eiland. Hij is de vierde acteur uit de serie die in aanraking komt met de politie.

In 2005 werden Michelle Rodriguez en Cynthia Watros gearresteerd voor rijden onder invloed. Rodriguez vertolkte de rol van beveiligingsagente Ana Lucia Cortez, Watros speelde psychologe Libby. Nadat zij schuld bekenden, werden hun personages uit de serie geschreven. Of dat verband hield met hun arrestaties, is niet duidelijk.

Een jaar geleden werd Adewale Akinnuoye-Agbaje, die Mr. Eko speelde, beschuldigd van het rijden zonder rijbewijs. Hij zou ook een bevel van een agent genegeerd hebben. De aanklacht werd ingetrokken, maar ook Agbaje werd uit de serie geschreven.

Lost gaat over een groep mensen die na een vliegtuigcrash op een tropisch eiland is gestrand.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen