Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris moet wachten met liefdadigheidstripje

Shownieuws

Paris Hilton moet haar ambitie om de wereld te verbeteren nog even in de ijskast zetten. Haar liefdadigheidsreisje naar Rwanda is voorlopig uitgesteld.

(Novum/AP) - Paris Hilton moet haar ambitie om de wereld te verbeteren nog even in de ijskast laten staan. Het liefdadigheidstripje dat de hotelerfgename volgende maand zou maken naar Rwanda is voorlopig uitgesteld. Dat meldt de organisatie Playing for Good, waarmee Paris naar het Afrikaanse land zou gaan.

Playing for Good geeft 'herstructurering binnen onze organisatie' als reden voor het uitstel van de filantropische reis met Paris.

De 26-jarige blondine zou in Rwanda scholen en klinieken bezoeken. Met het tripje wilde ze zich ontdoen van haar imago als feestbeest. In een interview met het Amerikaanse tijdschrift Newsweek vertelde ze onlangs te beseffen dat ze jarenlang in een fantasiewereld leefde. "Voorheen draaide mijn leven om lol maken en feestjes afstruinen. Het was één grote fantasie."

Pas toen ze een celstraf van 23 dagen uitzat voor het rijden zonder geldig rijbewijs, zou ze tot bezinning zijn gekomen. "Ik had tijd om na te denken, voelde me leeg van binnen."

Het is nog onduidelijk wanneer het reisje van Paris nu gaat plaatsvinden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen