Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hoofdrol voor Evita-finaliste in 'Les Misérables'

Shownieuws

Suzan Seegers, de verliezend finaliste van Op Zoek naar Evita, heeft toch haar hoofdrol in een grote musical te pakken. Ze wordt Cosette in 'Les Misérables'.

Suzan Seegers, de verliezend finaliste van Op Zoek naar Evita, heeft toch nog haar hoofdrol in een grote musical te pakken. Ze gaat de rol van Cosette spelen in de musical 'Les Misérables', die volgend jaar april in première gaat. Dat meldt De Telegraaf vrijdag.

De 26-jarige Suzan verloor zondag de finale van Op Zoek naar Evita van Brigitte Heitzer. In het Avro-programma werd gezocht naar de hoofdrolspeelster in de musical 'Evita'.

De toekomstige musicalster vindt Les Misérables een fantastische musical. "De muziek zuigt je het stuk in", zegt ze in de krant. "Die scène waarin Cosette voor het eerst opkomt, is zo puur, zo simpel na een enorm bombastisch deel. Daar verheug ik me echt op. Haar verliefdheid op Marius, dat ging toen al recht naar mijn ziel. En nu mag ik het spelen."

Jamai Loman vertolkt de rol van Marius, de geliefde van Cosette in de wereldberoemde voorstelling, naar de roman van Victor Hugo. Andere toekomstige collega's van Suzan zijn Carlo Boszhard (Monsieur Thénardier), Nurlaila Karim (Fantine), Céline Purcell (Eponine) en René van Kooten (Jean Valjean).

De andere verliezend finaliste van Op Zoek naar Evita staat evenmin met lege handen na het programma. Marjolein Teepen wordt de vaste vervanger van Brigitte Heitzer als Evita. "Nu komt toch nog een gedeelte van mijn droom uit", zegt ze in de krant. "Ik kruip af en toe in de huid van Evita. Ik ben heel dankbaar."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen